12 Nisan 2010 Pazartesi

Temel Fotograf Egitim Seminerleri 3 - "Fotograf Makineleri"

Viyana Ogrenci inisiyatifi Fotograf Atolyesi, Temel fotograf egitim seminerlerine, “Fotograf makineleri” baslikli ucuncu toplantisiyla devam ediyor.





TARIH : 13 Nisan SALI

YER : Altes AKH (Billa Onu)

SAAT : 18.00

Wsi – Fotograf atolyesi iki hafta once basladigi Temel Fotograf Egitim Seminerlerine, “Fotografin Tarihi” ve ”ISIK” konulu iki seminerinin ardindan 13 nisan Sali gunu “Fotograf Makineleri” konulu seminer ile devam ediyor. Fotograf makineleri, cesitleri ve parcalarinin anlatilacagi seminer, sonrasinda filmler, cekim teknikleri ve dijital makineleri konularini da icerecek. Ayrica cekimlerimizde bizlere yardimci olacak filtreler, tripodlar gibi yan araclar da kisaca tanitilacak.

13 Nisan Sali gunu Altes AKH'da(UNICampus) gerceklesecek olan seminer, saat 18.00da baslayacak.

Fotograf konusunda bilgi ve deneyimi ne olursa olsun, bu sanata ilgi duyan herkesi bu seminere bekliyoruz....

---------------------------

Wann : 13 April, Dienstag

Zeit : 18.00

Wo : Altes AKH (vor dem Billa)

Das naechste Seminar von Fotoworkshop findet Morgen am 18.00 Uhr statt. Das Titel des Seminars ist “Fotoapparate”. Das Seminar geht um die Fotoapparate, die verschiedenen typen und die Teilen der Fotoapparaten, und danach um Fotofilmen, fotografierungtechniks und um Digital Fotoapparate. Zusätzlich werden die Zubehöre(Filter,Tripods..usw), die uns bei unsere Foto-shoots helfen werden, aufgezeigt.

Hiç yorum yok: